Mellilän Kunnantalo

 Juhlat

Juhlapaikka Mellilän Kunnantalo tarjoaa upeat puitteet juhlien järjestämiseen ympäri vuoden. Järjestämme ammattitaidolla perhe- ja yritysjuhlat toiveidesi mukaisesti. Häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, ylioppilasjuhlat, rippijuhlat, muistotilaisuudet ym. perhejuhlat onnistuvat vaivattomasti Mellilän Kunnantalolla. Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen, me hoidamme käytännön työn. 

Kunnantalon tilat ovat monipuoliset ja helposti muokattavissa erilaisiin tilaisuuksiin sopiviksi.
 
Juhlatilamme

Valtuustosali
Valtuustosali tarjoaa valoisat ja arvokkaat tilat 120 ruokailijalle. Sali sijaitsee yläkerrassa ja sen yhteydessä on aula, jossa on lisäksi 10 lisäpaikkaa ruokailijoille. Valtuustosaliin saa tarvittaessa esiintymislavan. Videoprojektori, äänentoisto sekä nopea nettiyhteys ovat myös Valtuustosalissa käytettävissä. Buffetpöytä katetaan yläkerrassa avaraan aulatilaan. Yläkerrassa sijaitsee myös lasten leikkipaikka.
 
Kokoushuone
Seinällä oleva kuva järkälemäisestä kivestä tuo palan historiaa Mellilästä huoneeseen. Alakerrassa sijaitseva kokoushuone toimii loistavasti pienissä perhejuhlissa tai isompana kokoustilana. Huoneeseen mahtuu 25 ruokailijaa ja pöytien sijoittelu on järjestettävissä. Kokoushuoneessa on videoprojektori, äänentoisto sekä nopea nettiyhteys. Tila on helposti yhdistettävissä alakerran muihin tiloihin isompien juhlien yhteydessä.
 
Kirjasto
Viehättävä ja tunnelmallinen kirjasto sijaitsee kokoushuoneen vieressä alakerrassa. Kirjastossa on tilaa 25 ruokailijalle. Kirjaston hyllyiltä voit löytää kuvia Mellilän kunnan ajoilta vuosikymmenten takaa. Tämä tila houkuttelee istumaan ja nauttimaan tunnelmasta vielä vähän pidempään!
 
Aulabaari
Juhlava sisääntulo Kunnantalolle tapahtuu aulabaarin kautta. Tyylikäs aula houkuttelee astumaan sisään. Aulabaarissa on tilaa 20 ruokailijalle ja tila on muokattavissa tilaisuuden luonteen mukaan. Upea valaistus luo tunnelmaa tilaa vuodenajasta riippumatta!